



Avui hem après a fer pa!! Com que a la classe d’avui hem estat parlant de l’ofici dels forners, per entendre millor com treballen, hem fet pa!
El forner es la persona que es dedica principalment a prepara i vendre pa. Encara que també pot fabricar pastissos i aliments semblants. El lloc en el que el forner exerceix el seu ofici es diu forn de pa.
La mestra ens ha explicat que el pa és un aliment quotidià que s’elabora des de fa molt temps. Els seus ingredients són senzills, només hem de barrejar farina, llevat, aigua i sal per elaborar aquest aliment.
Segur que més d’un, algun cop ha pensat en fer pa, doncs bé, aquí teniu la recepta:
- Barrejar tots els ingredients, la mantega al final, un cop amalgamats la resta.
- Treballar fins a aconseguir una massa fina. Tapar-la amb un drap humit i deixar-la reposar fins que dobli la seva mida.
- Tornar a amassar. Tallar la pasta i formar els pans. Deixar-los créixer sobre una plata greixada, a punt per anar al forn.
- Entallar la massa i enfornar.
JA TENIM EL PA!!!!
La mestra ens ha explicat que el pa és un aliment quotidià que s’elabora des de fa molt temps. Els seus ingredients són senzills, només hem de barrejar farina, llevat, aigua i sal per elaborar aquest aliment.
Segur que més d’un, algun cop ha pensat en fer pa, doncs bé, aquí teniu la recepta:
- Barrejar tots els ingredients, la mantega al final, un cop amalgamats la resta.
- Treballar fins a aconseguir una massa fina. Tapar-la amb un drap humit i deixar-la reposar fins que dobli la seva mida.
- Tornar a amassar. Tallar la pasta i formar els pans. Deixar-los créixer sobre una plata greixada, a punt per anar al forn.
- Entallar la massa i enfornar.
JA TENIM EL PA!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario